Man die spullen het cellenhuis in wilde duwen samen met opdrachtgevers ingesloten

De 33-jarige Jaswani T. is op zaterdag 5 maart door de politie van Paradise ingesloten. Jaswani trachtte enkele verboden spullen het cellenhuis in te duwen.  

Terwijl de politiemannen de controle uitvoerden op de gang in het cellenhuis merkte één van hen op dat er een schaduwbeweging van buiten uit  waar te nemen was. De wetsdienaar snelde zich naar buiten en betrapte Jaswani op heterdaad. Hij was bezig een zak met spullen het cellenhuis in te duwen.

De man is gelijk aangehouden. Bij het controleren van de zak is gebleken dat Jaswani een mobiele telefoon, een hoeveelheid cocaïne en marihuana alsook een kleine fles met alcohol bij zich had.   

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hem gratis loge geboden in het zelfde cellenhuis.

Tijdens het verhoor verklaarde Jaswani door de 26-jarige Karwatti, B. en  Previen A. (30) te zijn gestuurd om de goederen op die manier af te staan. Het tweetal werd op zondag 6 maart opgespoord en aangehouden. Ook deze opdrachtgevers zijn opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.