Man die spirituele hulp wordt geweigerd, aangehouden ter zake bedreiging

boeien

De 45-jarige R.S. is door de politie van het bureau Livorno op zaterdag 6 juli 2024 in zijn woonomgeving aan de Poeran Somariaweg in het ressort Livorno aangehouden.
De 61-jarige A.F. deed eerder die dag het voornoemde politiebureau aan voor het doen van aangifte tegen de verdachte. Naar zeggen van de aangever wordt hij al vijf jaar door de verdachte met de dood bedreigd. A.F. die zich bezighoudt met het spirituele werd door de verdachte benaderd om hem op het gebied van het spirituele te helpen. Aangezien R.S. onder invloed van alcohol verkeerde weigerde de aangever hem te helpen. Dit viel niet in goede aarde bij de dronkaard, waardoor hij op het voertuig van A.F. sloeg die op dat moment in zijn inrit stond. Vanaf dat moment had A.F. last van de verdachte, zodra hij voorbij de woning van de aangever reed. De verdachte gaf de 61-jarige man steeds weer aan hem te zullen vermoorden. Daar de aangever nog steeds last van de verdachte ondervindt en A.F. vanwege de vele brute moorden en of mishandelingen die de laatste tijd plaatsvinden bang is, besloot hij aangifte ter zake te doen bij de politie. R.S. werd vervolgens opgespoord en aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.
Hangende het onderzoek is R.S. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.