Man die over straat kroop laat leven in ziekenhuis, na door autobestuurder te zijn overreden

De weggebruiker M.F. die op woensdag 11 oktober 2023 over de Washingtonstraat kroop, is na te zijn overreden door een personenauto in het ziekenhuis overleden.

De politie van het bureau Munder werd in kennis gesteld van een aanrijding tussen een persoon en een auto op eerder vermelde locatie.  Daar aangekomen hebben de wetsdienaren geconstateerd dat de personenauto over de Washingtonstraat reed, komende vanuit de richting van Noord en gaande naar de richting van de Kwattaweg. Ter hoogte van de Canadastraat reed de auto over  de persoon die op dat moment over het wegdek kroop. De 29-jarige automobilist  P.J. probeerde uit te wijken, maar maakte een misberekening, waardoor de voetganger toch werd overreden. De chauffeur reed na de aanrijding door, maar meldde zich twee uren daarna aan op het politiebureau Munder. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij het leven door de opgelopen verwondingen heeft gelaten. De automobilist die in het bezit is van een Surinaams rijbewijs  verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. Na te zijn voorgeleid is de verdachte P.J. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer M.F. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.