Man die naaktfoto’s van ex-vriendin verstuurt naar voormalige vriend, aangehouden 

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op dinsdag 17 oktober 2023 de verdachte L.L. (30) in verzekering gesteld voor het verspreiden van naaktfoto’s en bedreiging van zijn ex-vriendin.

De ex- vriendin A.G. (21) deed aangifte tegen de verdachte op het voornoemd bureau. Naar zeggen van aangeefster heeft zij de relatie met L.L. beëindigd, vanwege de vele ruzies die zij met elkaar kregen. Dit viel niet in goede aarde bij de man, waardoor L.L zonder medeweten van de aangeefster foto’s schoot yerwijl zij naakt was. Hij heeft deze verstuurd naar haar zus en haar ex- vriend. Toen zij hiervan in kennis werd gesteld deed zij direct aangifte bij de politie. Na onderzoek en verkregen informatie is de verdachte op 17 oktober 2023 door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) opgespoord en aan de Tourtonnelaan aangehouden.

Hierna is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Rijsdijk. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte L.L. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.