Man die ex-zwager via social media belaagd, aangehouden

De politie van het bureau Livorno heeft op zaterdag 8 april 2024 de 23-jarige verdachte D.W. ter zake belaging opgespoord en aangehouden.
Tegen deze verdachte heeft zijn 28-jarige ex zwager R.A. op diezelfde dag aangifte van belaging gedaan op voormelde politiebureau. Naar zeggen van de aangever R.A. kreeg hij een melding van Facebook dat D.W. een bericht had gedeeld. Dit bevreemde hem, aangezien hij niet bevriend was met de verdachte. Bij het bekijken van de melding zag hij dat D.W. zijn profielfoto op zijn account had gedeeld en daarbij onwaarheden over hem had geschreven en kleinerende berichten van zijn familie. Verder gaf de aangever aan dat zijn zusje R.S. eerder een relatie had met de verdachte en dat er een beschermingsbevel aan haar is uitgereikt waarin duidelijk staat vermeld dat de verdachte niet in de buurt van zijn zusje mag komen. Desondanks is D.W. dagelijks bij hun in de straat en rijdt heen en weer. Hierdoor heeft R.A. een vrees voor de veiligheid van zijn zusje indien de verdachte in de buurt blijft komen. Naar aanleiding hiervan deed R.A. aangifte op het voornoemde politiebureau.
De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.