Man die ex-vrouw en de politie met de dood bedreigd, ingesloten

Amit G. is op vrijdag 21 januari, door de politie van het bureau Livorno ter zake bedreiging achter slot en grendel geplaatst.

De ex-vrouw van Amit deed eerder op die dag het politiebureau aan voor assistentie. Zij hield de politie voor dat zij geen zin meer heeft in de 13 jaren relatie van haar ex-man die alcoholist is. Zij vroeg de politieambtenaren haar te assisteren om haar lijf kleren op te halen.

Bij aankomst op het woonadres om de vrouw in de gelegenheid te stellen haar lijf kleren weg te nemen, werd de politie door de man uitgescholden. Pogingen om de ex-man te kalmeren, leverden niet het gewenste resultaat op. Tijdens een gesprek met Amit heeft hij de politie en zijn ex-vrouw met de dood bedreigd. Daarbij gaf hij te kennen over een wapen te beschikken en als hij dat tevoorschijn haalde het fataal zou aflopen voor hen.

Op grond van deze bedreigingen werd de ex-man direct aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning, werd er echter geen wapen aangetroffen. Hierna is Amit ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.