Man die buitenboordmotoren via Facebook verkoopt blijkt oplichter te zijn

De 31-jarige Clyde K. is op donderdag 28 mei door de politie van het ressort Paramaribo aangehouden. Tegen deze verdachte is er op zaterdag 19 mei aangifte van oplichting gedaan. Clyde moet vanaf de maand januari tot en met mei van dit jaar verschillende mensen opgelicht.
Via Facebook deelde de man een reclame waarin hij buitenboord motoren verkoopt. Na de gelden van geïnteresseerde klanten te hebben ontvangen, hoorden deze niets meer van de ‘verkoper’.
Enkele benadeelden deden aangifte tegen de verkoper, waarna Clyde is opgespoord en aangehouden. De verdachte geeft toe de gelden van de benadeelden te hebben ontvangen welke hij te eigen bate heeft gebruikt.
Een vriend van Clyde die te horen kreeg dat hij is ingesloten, deed ook aangifte ter zake oplichting tegen hem. Clyde verklaart dat hij de buitenboord motor van zijn vriend als onder pand heeft gegeven aan een derde.
De politie onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.