Man die beweert relatie te hebben met dame doet aangifte van mishandeling

Andy B. (24) deed op donderdag 23 juni het politiebureau te Zanderij aan voor het doen van aangifte van mishandeling en poging zware mishandeling tegen een andere jongeman G.C.

Volgens Andy zag hij zijn vriendin op het balkon bij G.C zitten, terwijl hij langs de woning liep. Op een bepaald moment besloot hij te vragen aan zijn 19-jarige vriendin wat zij bij een andere man thuis deed.

Bij aankomst bij de woning merkte Andy op dat de dame en G.C. niet meer op het balkon zaten en vermoedde dat het tweetal de woning was binnen gegaan.  Hij ging het erf op en hoorde de twee praten in één van de woonvertrekken. Andy schoof via het raam dat openstond het gordijn open en zag de jonge dame en G.C. in de slaapkamer staan. Er ontstond een woordenwisseling tussen de mannen. Het volgend moment stond G.C. buiten met in zijn hand een scherp voorwerp. De man maakte een kapbeweging in de richting van zijn rivaal. Andy werd aan het hoofd geraakt en liep lichte letsels op.

De jonge dame kwam tussen de heren en kon voorkomen dat zij elkaar verder in het haar zouden vliegen.

De politie hield de 21-jarige G.C aan. Tijdens het politieonderzoek ontkende de jongedame een liefdesrelatie te onderhouden met Andy. Wel gaf zij toe meer dan vijf jaren met G.C. een liefdesrelatie te hebben opgebouwd.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd G.C. na te zijn gehoord heengezonden vanwege het feit dat de opgelopen letsels niet van dienaard zijn om hem in verzekering te stellen.

Het is verboden om het terrein van een ander zonder toestemming te betreden. De politie doet een beroep op personen om hiermee rekening te houden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.