Man des huizes vermoord tijdens beroving en vrouw zwaar mishandeld; nog geen verdachten aangehouden

De  67-jarige J.P. heeft in de vroege ochtend van dinsdag 19 december 2023 het leven gelaten tijdens een beroving in zijn woning aan de Doekhieweg –West in het district Nickerie.

De politie van het bureau Nieuw Nickerie kreeg omstreeks 04:00 uur in de ochtend een dievenmelding op bovengenoemde adres en deed de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de kleinzoon van het slachtoffer J.P. aan die door buren telefonisch in kennis was gesteld dat zijn grootmoeder om hulp riep.

Bij een ingesteld onderzoek in de woning troffen de politieambtenaren J.P. die geen tekenen van leven meer vertoonde bloedend op de vloer in zijn slaapkamer aan. Op het lichaam van het slachtoffer zijn er verschillende verwondingen aangetroffen die vermoedelijk met een scherp voorwerp zijn toegebracht.

Verder heeft de politie geconstateerd dat de dader (s) via de vliering de woning hebben betreden, waarbij de camerabox is meegenomen. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de dader(s) hebben weggenomen.

De vrouw van J.P. is tijdens de beroving ook mishandeld en heeft een fractuur aan haar hand opgelopen. Zij is voor medische behandeling afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC). naar het MMC afgevoerd.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van J.P. hangende het onderzoek ter obductie door de politie in beslag genomen. De recherche van Regio-West is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.