Man brengt partner steken toe en pleegt daarna zelfmoord

De politie van het ressort Kwatta kreeg in de vroege ochtend van woensdag 20 maart de melding van een geval waarbij een man zijn partner, op een adres in het ressort, twee steken had toegebracht met een scherp voorwerp. De politie deed het adres aan en trof het slachtoffer aan. Zij is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. De verdachte had zich voor de komst van de politie uit de voeten gemaakt.
Kort na het geval te hebben afgehandeld, kreeg de politie van Kwatta via het Command Center de melding van een ophanging op een locatie in het ressort. De plek werd aangedaan en bleek het te gaan om de 35-jarige verdachte Eugene Jean Fritsner, die zijn partner eerder op de dag twee steekverwondingen had toegebracht.
Het ontzielde lichaam van Fritsner is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden. Volgens bekomen informatie is het slachtoffer voor medische behandeling uitgeweken naar Frans-Guyana. Het koppel had waarschijnlijk relatie problemen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.