Man beschoten op de weg naar Lagatabiki; twee andere mannen beroofd

De politie van “Snesi Kondre” kreeg op zondag 19 augustus van de beveiliging van de goudmaatschappij “Suri Gold” de melding dat een man beschoten was op de weg naar Langatabiki ter hoogte van km 57.Volgens verklaring van het slachtoffer reed hij over voornoemde weg toen hij door vijf gewapende en gemaskerde mannen is beschoten. Hij liep daarbij een schotverwonding op aan zijn linker dijbeen.
Ondanks de verwonding gelukte het hem door te rijden om ter hoogte van km 54 bij” Suri Gold” om hulp te vragen. Het slachtoffer is een 44-jarige man.

In een ambulance van “Suri Gold” werd hij in eerste instantie voor medische hulp naar de RGD poli van Moengo vervoerd om vervolgens naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overgebracht te worden.

De politie van “Snesi Kondre” ging voor onderzoek naar Km 57 van de weg naar Lanagtabiki en trof daar twee mannen aan die het volgende verklaarden namelijk:

Dat zij slachtoffers waren van een beroving door vijf gemaskerde en gewapende mannen. Dat zij in feite getuige zijn geweest van de beschieting van de 44-jarige man omdat zij niet ver achter hem reden in hun auto.
Zij werden door de vijf gemaskerde en gewapende struikrovers tot stoppen gedwongen waarna die ervandoor zijn gegaan met hun voertuig, hun zaktelefoons en een kettingzaag.
Het nader onderzoek in deze zaken is overgedragen aan de recherche van regio Oost.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.