Man beschoten met omgebouwde windbuks

Een 35-jarige man is gistermiddag in het hoofd geschoten met een tot een “rifle”omgebouwde windbuks. De verdachte is de 20-jarige G.G. Dit schietincident vond plaats aan de Theodorusstraat te Land van Dijk. Het slachtoffer is per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis overgebracht.De kogel zal operatief uit zijn hoofd verwijderd moeten worden.
De verdachte G.G. is aangehouden en in verzekering gesteld. De omgebouwde windbuks is nog niet in beslag genomen. De verdachte heeft verklaard dat hij het wapen na gebruik heeft weggegooid op het erf voor zijn woning. De politie heeft het niet aangetroffen en vermoedt dat de verdachte het wapen bewaard heeft. De verdachte heeft verklaard dat hij op het slachtoffer heeft geschoten, omdat die hem heeft geslagen . Dit omdat hij geweigerd had zijn rijwiel aan het slachtoffer uit te lenen. Door verandering te brengen aan de windbuks is het mogelijk om scherpe patronen af te vuren. De zaak is in onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe-Haven.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.