Man beschoten; één verdachte aangehouden

Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van het ressort Munder de melding dat een slachtoffer met een schotverwonding zich bevond aan de Schimmelpenningstraat.

Verschillende eenheden van de politie begaven zich ter plaatse. Daar aangekomen werd het slachtoffer dat niet aanspreekbaar was, aangetroffen met een schotverwonding in zijn zij. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij is opgenomen.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat ene Bertoparadeerde op de straat. Kort daarna kwam het slachtoffer aangelopen. De twee mannen spraken kort met elkaar waarna Berto met een vuistvuurwapen op het slachtoffer schoot.

De schutter stapte in een gereedstaand voertuig met donker getinte ruiten, dat met gierende banden vertrok. Kort daarna kwam het voertuig, bestuurd door een vrouw weer in de omgeving van het plaats delict. De vrouw werd terstond aangehouden. Het voertuig is inbeslaggenomen voor de strafvordering. De schutter is nog voortvluchtig.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.