Man beschoten aan de Kinkajustraat

De 21-jarige Rinaldo Leons is vanochtend, maandag 17 juni, beschoten door een tot nog toe onbekende persoon op zijn woonadres in de Kinkajustraat te Paramaribo.
De politie van het ressort Latour kreeg telefonisch de melding dat de jongeman was neergeschoten. De moeder van het slachtoffer verklaarde dat haar zoon Rinaldo in de woonkamer lag te slapen. Dat hij plotseling naar haar toerende met de mededeling dat hij beschoten was. Rinaldo werd vervolgens per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis. De schutter heeft op het slachtoffer geschoten nadat hij een beslagplank van de woning deels verwijderd had. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Enkele uren na aankomst in het ziekenhuis is Rinaldo, Leons overleden ten gevolge van de opgelopen schotverwondingen. Het motief voor het schieten op Rinaldo is vooralsnog niet bekend bij de politie. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De politie van bureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.