Man bedreigt vrouw uit woede met de dood

Een buitenlandse vrouw deed op donderdag 23 juni aangifte van bedreiging bij de politie van Lelydorp. De vrouw  verblijft in Suriname en had een relatie met de 27-jarige  Rishi H. Zij beëindigde de relatie aangezien zij voor de man moest zorgen en dat niet meer aankon. De vrouw vertrok naar het binnenland  en keerde daarna terug naar haar geboorteland. Terwijl de vrouw in het buitenland vertoefde, kreeg zei dreig sms- en whatsapp berichten waarbij de man dreigde haar te zullen vermoorden.

De man stuurde ook een foto voor de vrouw waar hij een vuurwapen tegen zijn kin gedrukt hield.

De vrouw die heel erg angstig was, deed dezelfde dag toen zij in Suriname   aankwam het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Bij een onderzoek is het wapen dat op de foto was gebruikt op de verdachte aangetroffen. Het bleek te gaan om een gas aansteker in de vorm van een vuistvuurwapen die sterk op een echte wapen lijkt. De aansteker is in beslag genomen voor de strafvordering.

Rishi heeft toegegeven de vrouw met de dood te hebben bedreigd. Hij zegt het uit woedde te hebben gedaan.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.