Man bedreigt ex-vriendin met gasbucks en slaat nieuwe vriend met eind hout

Een liefdesrelatie tussen een vrouwpersoon en haar ex-partner is na stopzetting van deze relatie door de vrouw, uit de hand gelopen. Vanaf het moment dat N. merkte dat de vrouw hem niet meer wilde, begon hij haar te molesteren. Overal waar N. zijn ex-partner tegenkwam, werd zij bedreigd door hem. De laatste keer liep de bedreiging uit de hand.

N. die het vermoeden had dat zijn ex een liefdes relatie onderhoudt met haar werkgever, zocht de vrouw op haar werkplek op. Ter plaatse trok hij een vuistvuurwapen tevoorschijn en dreigde de vrouw te zullen doodschieten. N. verliet daarna de plek. Hij begaf zich naar het woonadres van de vrouw en hield zich schuil in een bosschage in de buurt.

Toen de vrouw door haar werkgever thuis werd afgezet, kwam hij uit het bosschage tevoorschijn en bedreigde de vrouw wederom met het vuistvuurwapen. De werkgever schoot de vrouw te hulp. N. pakte een eind hout en bracht de werkgever slagen toe aan het hoofd. De politie van Moengo werd ingeschakeld.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat het vuistvuurwapen dat N. bij zich droeg een gasbucks was.  De politie hield N. aan. De zaak is overgedragen aan de recherche van regio Oost. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.