Man aangehouden voor zware mishandeling partner

De 35-jarige Toni I. is op zaterdag 17 februari aangehouden door de politie van het ressort Lelydorp voor zware mishandeling. De politie kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een mishandeling op een adres in het ressort.

De wetsdienaren troffen bij aankomst op de plek een vrouwspersoon aan met letsels in het gezicht en aan de ledenmaten. Zij verklaarde te zijn mishandeld door haar partner middels een kapmes.

Het onderzoek wees uit dat de vrouw al drie jaar met haar partner Toni samen woont. Aangezien zij voorkinderen heeft, worden deze door hun vader via de moeder opgebeld. Aan het begin van de relatie met Toni had hij er geen moeite mee. Naderhand wilde hij deze handeling niet meer hebben.

Dit zorgde voor spanningen binnen de relatie die op een geven moment heeft geleid tot de mishandeling van de vrouw. Het slachtoffer is per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp geweest. Na medische behandeling is zij heengezonden.

Toni meldde zich later op de dag bij de politie aan en is gelijk aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.