Man aangehouden voor poging zware mishandeling en bedreiging

De politie van het bureau Uitvlugt heeft de 35-jarige Mario, C. op donderdag 26 september aangehouden, waarna hij na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld voor poging tot zware mishandeling en bedreiging met een misdrijf.

De dochters van Mario en zijn buurvrouw kregen op zondag 22 september ruzie met elkaar. Naar aanleiding hiervan begaf Mario zich naar de buurvrouw om te vragen wat er gaande was. Volgens verklaring van Mario sprak zijn buurvrouw ruw tot hem wat aanleiding voor hem was om haar een klap te verkopen. De buurvrouw op haar beurt haalde een mes tevoorschijn waarmee zij hem bedreigde.

Beide partijen werden op het politie bureau ontboden. De buurvrouw wenste geen aangifte van mishandeling tegen Mario te doen. De reden waarom zij geen aangifte wenste te doen was vanwege haar jarenlange vriendschap met Mario. Mario en zijn buurvrouw zijn ernstig aangesproken door de politie waarna zij weer naar huis mochten gaan.

De afhandeling van de zaak viel hoogstwaarschijnlijk niet in goede aarde bij Mario want op donderdag 26 september ging hij gewapend met een houwer naar de woning van zijn buurvrouw. De buurvrouw zag hem met de houwer in zijn bezit aankomen en rende weg omdat zij het vermoeden had dat Mario haar kwaad wilde doen. Haar vermoeden was juist want Mario rende haar met de houwer achterna. De buurvrouw wist zichzelf in veiligheid te brengen waarna zij naar de politie ging om aangifte te doen

Mario is door de politie aangehouden en in verzekering werd gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De houwer is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.