Man aangehouden en in verzekering gesteld ter zake bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht

De verdachte S.W. (47) is op maandag 22 mei 2023 door de politie van het bureau Latour ter zake bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht op zijn woonadres aangehouden.

De politie deed na melding van bedreiging op een adres in het ressort Latour de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de 35-jarige S.W., zijnde de jongere broer van de verdachte aan. Hij verklaarde aan de politie dat zijn broer S.W. die gewapend was met een scherp voorwerp hem met de dood heeft bedreigd. Het gelukte zijn moeder om de broer het scherp voorwerp afhandig te maken en kon erger worden voorkomen. Staande het onderzoek keerde de verdachte die na zijn daad de woning had verlaten, terug naar huis en in het bijzijn van de politie deed hij wederom bedreigende uitlatingen naar zijn jongere broer. De verdachte S.W werd direct door de politie aangehouden en vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Hangende het onderzoek is S.W. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.