Mahinder aangehouden voor meermalen bedreigen wetsdienaren

De 31-jarige Mahinder M. is op donderdag 15 september in het Centrum van Paramaribo aangehouden. De verdachte maakte er een gewoonte van politieambtenaren die op surveillance zijn te beledigen en met de dood te bedreigen.

Op de bewuste dag was het de beurt aan de Bikers. Mahinder heeft de politieambtenaren flink uitgescholden. Bij een poging om de man over te brengen naar het politiebureau heeft hij zich hevig verzet. Mahinder beweerde binnen een uur weer te zullen worden vrijgelaten door de hulp officier van justitie. Het gelukte de Bikers hem over te brengen.

De verdachte die werd overgedragen aan de wetsdienaren van het ressort Centrum pleegde op het bureau dezelfde handelingen.

Het is niet de eerste keer dat Mahinder zonder enige reden zich keert tegen politieambtenaren. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte vrije loge aangeboden in het cellenhuis.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.