Looproute President tijdens presentatie jaarbegroting vrijhouden

In verband met presentatie van de jaarbegroting 2023/2024 op vrijdag 29 september aanstaande door de President van de Republiek Suriname, de heer Ch. Santhokhi, wordt een beroep gedaan op de samenleving in het bijzonder de media zich niet te begeven op de looproute van de President vooral bij het inspecteren van de aangetreden Erewacht en begroeten van het vaandel van het Korps Politie Suriname. U wordt gevraagd de looproute absoluut vrij te houden. 

Gelet op de persvrijheid zal u als medium, in de gelegenheid worden gesteld uw  werkzaamheden op dusdanige wijze uit te voeren. U zult er voor moeten zorgdragen elkaar tijdens het uitoefenen van uw mediawerk niet te hinderen en de instructies en de bevelen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

Voor een vlot verloop van uw media werkzaamheden, wordt u gevraagd een badge of legitimatie bij zich te hebben, zodat de politie een vlotte afhandeling heeft bij het uitvoeren van haar werkzaamheden op die dag.

Politie Public relations.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.