lockdown overtreder bleek gezochte messentrekker te zijn

De 29-jarige Angelo de M. is in de avond van woensdag 29 april, als overtreder van de lockdown, overgebracht naar het politie bureau Flora. Op het politie bureau werd duidelijk dat Angelo sedert de maand maart van dit jaar gezocht wordt voor zware mishandeling.
In de maand maart had Angelo de 45-jarige C.S. een messteek toegebracht in diens linker boven arm. C.S. was een ontevreden klant die een woordenwisseling kreeg met een zwager van Angelo. Angelo’s zwager is automonteur. C.S. was van mening dat zijn voertuig niet goed gerepareerd was en kreeg daarover mot met de zwager van Angelo. Angelo ging zich met de ruzie bemoeien en trok op een gegeven moment een mes tevoorschijn waarmee hij G.S. een steekverwonding toebracht. Na zijn daad maakte Angelo zich uit de voeten en hield zich sindsdien schuil voor de politie.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd Angelo de M.op donderdag 30 april door de politie van het bureau Flora in verzekering gesteld. Angelo heeft het strafbaar feit in het politie ressort Flora gepleegd.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.