“Lock downovertreders ” blijven de straat opgaan

Eenhonderd en achtenveertig (148) “Lock downovertreders” zijn vanaf vrijdagavond 24 september tot en met de vroege ochtend van maandag 27 september, door de stootgroep van het KPS staande gehouden. Zij kregen allen een bestuurlijke boete opgelegd. Bij Waka Pasi was er in het afgelopen weekend een enorme drukte waar te nemen. De bezoekers werden van de plaats verwijderd en de standhouders die nog open stonden tijdens de lockdownuren, zijn op grond daarvan beboet.

Op het Tammenga project werd een feest stopgezet en te Beekhuizen een Street party. Bij twee bardancings en een club die druk bezocht waren, werden ook personen van de plaats verwijderd.

Aan de Henck Arronstraat zijn er op twee verschillende dagen in het weekend verkeerscontroles gehouden. Daarbij werden in totaal twintig personen proces-verbaal aangezegd. Zes personen konden hun rijbewijs niet overleggen, waardoor hun voertuigen werden weggesleept.

De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.

“Veiligheid is een zaak van u en de politie ”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.