Lock downovertreders blijven de straat opgaan; bestuurlijke boete en snelrecht processen-verbaal opgelegd

De stootgroep van het Korps Politie Suriname heeft in de periode van woensdag 3 tot en met de vroege ochtend van maandag 8 november corrigerend en verbaliserend opgetreden.
In de periode zoals eerder is aangegeven, zijn er tijdens Lock downuren op de verschillende wegen te Paramaribo een aantal personen staande gehouden. Daarbij hebben tweeëntachtig personen een bestuurlijke boete in handen gehad. Verder werden er op verschillende locaties wegcontroles gehouden, waarbij er in totaal tweehonderdachtentwintig (228) voertuigen zijn gecontroleerd. Zevenenveertig (47) personen wiens autobescheiden, waaronder het rijbewijs niet in orde waren, hebben een snelrecht proces-verbaal opgelegd gehad. Daarnaast werden er in totaal vijfenvijftig (55) voertuigen doorzocht.
De Lock downovertreders werden onder andere beboet voor het niet in het bezit zijn van een rijbewijs (10), het voertuig niet te hebben verzekerd (3), voertuigen die niet ter herkeuring hebben aangeboden (21). Echter zijn er in totaal vierentwintig (24) voertuigen weggesleept, waarvan twee (2) bromfietsen. Zestien (16) personen hebben hun opgelegde boete buiten proces afgehandeld.
Aan de Waterkant, het Fort Zeelandia, Bardancings en huisfeestjes werden feestvierenden die de covid-protocollen vertrapten van de locaties verwijderd.
Mensen laat het virus van “ongehoorzaamheid ” niet ervoor zorgen dat het covid-19 virus als “de engel des doods” steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.