Lijk visser aangespoeld

Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van maandag 23 november nabij de steiger aan de  Bakasroisieweg aangespoeld. De politie van het bureau Nieuw Amsterdam kreeg in de late avond van zondag 22 november de melding dat een visser te water was geraakt en vermoedelijk was verdronken.

De wetsdienaren begaven zich naar de locatie en uit een ingesteld onderzoek is gebleken dat Ulrick die in een van de vissersboten verbleef diep in het glaasje had gekeken. Op camerabeelden is duidelijk te zien dat het slachtoffer vanuit de boot op de kade wilde komen. Hij moet daarbij zijn uitgegleden en zijn hoofd tegen de boot en de kade hebben geslagen. Het vermoeden bestaat dat hij door de slag bewusteloos raakte en in het water terechtkwam.  Een zoekactie die op touw was gezet, leverde niet het gewenste resultaat op.

Een arts stelde de dood vast van het lichaam dat op 24 november was aangespoeld. Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk van Ulrick afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.