Lijk manspersoon op Coesewijnebrug aangetroffen; oproep nabestaanden

Medewerkers van de Motor Surveillance Dienst Latour hebben in de middag van dinsdag 26 september 2023 omstreeks 14.30 uur het ontzielde lichaam van een manspersoon van creools komaf met een geschatte leeftijd van tussen de 45 en de 55 jaar op de Coesewijnebrug aangettoffen. De man was gekleed in een bruine kniebroek met rode verticale strepen aan de zijkant, een lichtblauwe polo T-shirt met een witte “kappa” embleem en hij had blauw-witte badslippers aan. Verder heeft hij een platte grijze baard en plat grijs hoofdhaar.

Een arts stelde de dood officieel van de man vast, waarna het ontzielde lichaam is afgevoerd naar het mortuarium van Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Er zijn vooralsnog geen sporen van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

Nabestaanden en of zij die deze man hebben gekend, worden opgeroepen alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de personalia van de overledene en of de verblijfplaats van de familieleden door te spelen aan de politie van het bureau Latour die te bereiken is op de telefoonnummers 481111 of 481524 of het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.