Lijk manspersoon met kapverwondingen aangetroffen te Okrodam

Het ontzielde lichaam van de 47-jarige taxichauffeur Vijaikumar Mangroe is op zaterdag 11 maart 2023 door de politie van het bureau Kwatta te Okrodam ter hoogte van het Proms project aangetroffen.

De wetsdienaren deden na een melding van het Command Center dat er een lijk van een manspersoon te Okrodam was de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst op de plek troffen de wetsdienaren op de langs de weg lopende de berm Vijaikumar die geen teken van leven meer vertoonde met kapverwondingen op zijn hoofd aan. Het wit gelakte voertuig, waarmee het slachtoffer taxi reed, werd ongeveer 30 meters verwijderd van hem aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van de taxichauffeur vast.

Het ontzielde lichaam van Vijaikumar is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat er misdrijf in het spel is. Aan de aanhouding van de verdachten wordt gewerkt. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.