Lijk manspersoon aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg in de middag van woensdag 15 mei de melding dat het lijk van een manspersoon, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de Suriname rivier dreef.

De politie  ging naar de opgegeven locatie en trof inderdaad het lijk aan van, vermoedelijk een Hindoestaanse man. Het ontzielde lichaam was gekleed in licht kleurige kleding zonder schoeisel. De man droeg blauwe werkhandschoenen. Zijn geschatte lichaamslengte is ongeveer 1.78 meter.

Op het lijk  zijn geen documenten aangetroffen  die de identiteit van de man prijs konden geven. Er werd een buurtonderzoek verricht maar geen van de gevraagde personen wisten wie de dode man is.

De politie roept hierbij de nabestaanden of zij die denken de dode man te kennen op contact op te nemen met de politie van het bureau Livorno op de telefoonnummers 483400/483700 of 481941 of de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers: 403806/404022.

Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.