Lijk man geborgen

De politie van Uitvlugt heeft op woensdag 25 mei het ontzielde lichaam van de 48-jarige Ganga Soechit geborgen.

De politie van Uitvlugt kreeg via de Centrale Meldkamer in de avond van dinsdag 24 mei de melding van vermissing van een manspersoon.

De politie nam bij de aangetroffen familieleden de aangifte van de vermissing op. Volgens verklaring van een zoon was hij samen met zijn vader naar het kanaal langs de Langatabikistraat om visnetten uit te zetten. Op een bepaald ging hij even naar huis en liet zijn vader langs het kanaal achter.

Toen hij terug kwam, zag hij nog een paar netten liggen, maar van zijn vader ontbrak echter elk spoor. Een zoekactie in de buurt leverde niet het gewenste resultaat op. Aangezien de familie het vermoeden had  dat hij in het kanaal terecht moet zijn gekomen, zetten zij een zoekactie op touw. De vader werd echter niet gevonden. 

De zoekactie werd in de morgen van woensdag 25 mei voortgezet. Op een bepaald moment werd de pet van de vader in het kanaal gevonden. Daarna stuitte zij op het lijk van de man. Met medewerking van de brandweer werd het lijk uit het water gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast door verdrinking.

Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.  

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.