Lijk in verre staat van ontbinding uit Suriname rivier opgevist

Het lijk van vermoedelijk een manspersoon wiens persoonsgegevens nog onbekend zijn, is op zaterdag 4 november 2023 door de politie van het bureau Paranam uit de Suriname rivier ter hoogte van Legwana Park opgevist.

De wetsdienaren van voormelde politiebureau kregen omstreeks 11:30 uur v.m. van een jager de melding dat er in de Suriname rivier ter hoogte van Legwana Park een lijk was aangespoeld. De politie deed de locatie aan en troffen bij aankomst bedoeld lijk in verre staat van ontbinding aan. Het lijk zat vast tussen de Mangrove bomen nabij de monding van de Suriname rivier. Met assistentie van de Maritieme politie is het ontzielde lichaam aan wal gebracht en geborgen.
Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot door de politie ter obductie in beslag genomen.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend of vermist worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van bovenvermelde politiebureau die te bereiken is op het telefoonnummer 0323222 of via het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.