Lijk in verre staat van ontbinding langs de Suriname rivier aangespoeld

Het lijk van de 67-jarige (HL),  is op woensdag 15  november 2023 langs de Suriname rivier ter hoogte van het dorp Phedra aangespoeld. 

Een zoon van het slachtoffer H.L. stelde de politie van het politie bureau Paranam daarvan in kennis, waarna de wetsdienaren de locatie aandeden voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de politieambtenaren bedoelde lijk in verre staat van ontbinding aan. Met assistentie van de Maritieme politie is het ontzielde lichaam van de man aan wal gebracht en geborgen.

 Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat het slachtoffer zich op zaterdag 10 november 2023 alleen in een boot op de Suriname rivier bevond, toen het vaartuig op een bepaald moment kapseisde. Hierdoor moet hij in het water terecht zijn gekomen en in de diepte zijn verdwenen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot door de politie in bewaring  genomen. De politie van voormelde bureau zet het onderzoek in deze zaak voort. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.