Stoffelijk overschot 29-jarige jongeman, na verdrinking in de Suriname rivier, geborgen

De politie van het bureau Paranam heeft in samenwerking met familieleden en medewerkers van de Maritieme politie en het Nationaal Leger in de voormiddag van dinsdag 12 september 2023 na een zoekactie het stoffelijk overschot van de 29-jarige B.N. in het midden van de Suriname rivier ter hoogte van het Afkick Centrum.

De grootvader van B.N. deed op maandag 11 september 2023 aangifte ter zake, bij de politie van bovengenoemd station. Naar zeggen van de aangever was zijn kleinzoon B.N. een drugsverslaafde en werd op zaterdag 2 september om hiervan af te kicken, in het afkickcentrum te Groot Satillion, gelegen aan de rechter-oever van de Surinamerivier geplaatst. Zijn kleinzoon belde op 11 september 2023 met de familie en vroeg om hem op te halen, anders zou hij zelfs zien weg te komen. Op een bepaald moment ontving de grootvader bericht dat B.N. in de Suriname rivier was gesprongen met de bedoeling naar de overzijde te zwemmen. Tijdens het zwemmen verdween hij echter in de diepte met voor de jongeman, het noodlottige gevolg.

Het ontzielde lichaam van B.N. is in de middag van 12 september 2023 door de politie geborgen en is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.