Lifeguard treedt op tegen dronkenman

De 36-jarige Ramesh M. die voor ontspanning op een recreatieoord in het district Brokopondo was, ging op maandag 7 september tekeer tegen een lifeguard. De lifeguard had opgemerkt dat Ramesh dronken was en het water in wilde. Hij verbood hem in het water te gaan. De dronkenman werd boos en liep naar zijn auto. Hij haalde een vuistvuurwapen te voorschijn en  plaatste het tussen zijn broekriem en buik om kennelijk de guard de schrik aan te jagen. De politie van Atjoni werd ingeschakeld. Ramesh verklaarde dat hij zich inderdaad tegoed had gedaan aan het overmatig gebruik van alcoholhoudende drank.  De dronkaard werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het wapen dat hij in zijn bezit had, bleek een gaspistool te zijn. Ramesh werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie heengezonden, maar niet alvorens hij een ernstige waarschuwing kreeg van de politie.

De politie roept bezoekers van ontspanningsoorden op om de instructies van de beheerders c.q. lifeguards  strikt op te volgen ter voorkoming van ongevallen. Tegen bezoekers die de instructies niet opvolgen, zal streng worden opgetreden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.