Lichting 2016/2017 maakt kennis met Mobiele Eenheid KPS

84 rekruten van de lichting 2016-2017 hebben op woensdag 11 oktober in verband met het afronden van de Elementaire politieopleiding een eendaagse Mobiele Eenheid (ME) training gevolgd. De training vond plaats op het politierecreatie oord Kraka.
De ME commandant, de inspecteur van politie 1ste klasse, Sjaamanand Debitewarie heeft samen met zijn 9-tal ME instructeurs de basis richtlijnen van de Mobiele Eenheid met name wat de ME inhoud, waarvoor zij worden ingezet, de uitleg van de ME uitrusting, de gebruikte middelen en het effect daarvan aan de rekruten onderwezen.
Na de training zijn de rekruten in de gelegenheid gesteld kennis te maken met de basis formaties van de ME alsook een demonstratie te geven over de vuurwerende kleding en schild van de ME.
De training is afgesloten met de traangas demonstratie waarbij de rekruten mochten proeven en meemaken wat voor effect de traangas heeft.
De politieambtenaren in wording vonden het een leerrijke dag en wensen velen van hen lid te worden van de ME.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.