Levensmiddelen ter waarde van meer dan een miljoen SRD in beslag genomen door Militaire Politie

De Militaire Politie (MP) heeft op donderdag 13 oktober acht verdachten aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal, deelname aan criminele organisatie  en heling.

De verdachten hebben voedselpakketten  die de staat toe behoren weggenomen. Na  intensief onderzoek van de Militaire Politie kon het adres worden achterhaald waar deze levensmiddelen werden  verborgen. Er werd toen een inval gepleegd.

Errol, V. (44), Joachim, N.(26), Fabian A.(30), Jurmain W. (40) en de 51-jarige Carlo B., allen militair van beroep alsook  Radjkoemar R.(51) en Lucien L.(44) zijn  aangehouden.

Radjkoemar en Lucien zijn overgedragen aan de politie voor verdere afhandeling en zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. De militairen zijn onder supervisie van de Militaire Politie ingesloten.

 De goederen zijn in beslag genomen door de MP.  Het onderzoek in deze zaak wordt samen met de Militaire Politie voortgezet.

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.