Levensberovingen langs de Wilhelminastraat

De 49-jarige Dennis,Groenfelt en de 18-jarige Cadisha, Prika zijn zondagavond 5 mei op het terrein van een pompstation, gevestigd tussen de Wilhelminastraat en de Anton Dragtenweg, dood geschoten.

Het Command Center van de politie kreeg de melding omstreeks tien over tien in de avond binnen en schakelde de nodige politie diensten in.

Uit het voorlopig politie onderzoek is naar voren gekomen, dat Dennis,Groenfelt en Cadisha, Prika zich bevonden op de parkeerplaats van het pompstation. Groenfelt zat in de open laadbak van de wagen; terwijl Prika dichtbij Groenfelt naast de wagen stond.

Een personenauto moet de parkeerplaats zijn opgereden en toen de auto dichtbij Groenfelt en Prika was moet vanuit dat voertuig op hun zijn geschoten met een vuurwapen.

Daarna reed de personenauto met hoge snelheid weg. Niet lang na het schietincident werd een personenauto op een terrein te Paramaribo noord aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk in brand is gestoken.

De politie vermoedt dat er een verband bestaat tussen het schietincident en de hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken personenauto.

De ontzielde lichamen van Groenfelt en Prika zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Nader berichten volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.