Leden van religieuze organisaties op bezoek bij de RC Latour

Leden van verschillende religieuze organisaties van Latour en omgeving hebben op woensdag 10 januari een bezoek gebracht aan de ressort commandant (RC) van het ressort Latour, de inspecteur van politie eerste klasse, Sjaamanand Debi-Tewari. Het bezoek heeft te maken met gesprekken die door de RC worden gevoerd met de verschillende actoren die opereren binnen het ressort Latour. De RC wilt op deze manier een samenwerking creëren tussen alle organisaties ter bestrijding van de criminaliteit. Er zal in deze maand nog een stuurgroep worden geïnstalleerd die een plan zal uitwerken hoe zij samen met de politie de criminaliteit kunnen minimaliseren.

Alle geïnstalleerde stuurgroepen van de gehouden hearings zullen in de maand februari  bijeenkomen ter bestudering van de plannen van aanpak, zodat kan worden overgegaan tot de implementatie. De stuurgroepen bestaan uit vertegenwoordigers van de Horeca, supermarkten, Districts- en Ressortraadsleden, Ministerie van Sport en Jeugdzaken, NGO’s, Meldpunt kinderbescherming Paramaribo Zuid, religieuze organisaties, PLO-lijnbushouders en schoolleiders.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.