Leden Openbaar Ministerie in vergadering met politie officieren

Meeting met het O (3) Meeting met het O (1)

De waarnemend procureur generaal meester Roy Baidjnath Panday en leden van het Openbaar Ministerie hebben gistermorgen overleg gepleegd met officieren  binnen de politie organisatie. Aan de orde zijn gekomen de werkprocessen met betrekking tot DNA onderzoekingen, in bewaring en in beslagneming en de herzieningen in het Wetboek van Strafrecht.

Vanuit de zijde van de politie zijn er ook zaken aangehaald met betrekking tot de voorgaande punten die aan de orde zijn gekomen( procedures in bewaring en in beslagneming etc.) die van invloed zijn of kunnen zijn bij het onderzoeken van strafzaken. De waarnemend pg heeft waar nodig duidelijkheid gebracht in bepaalde werkprocessen en gedane voorstellen meegenomen ter nadere bestudering met zijn directe medewerkers in deze de hoofd officieren- en officieren van justitie. Het overleg is aan beide zijde als vruchtbaar ervaren en afgesproken is dat het O.M. en de politie vaker op deze manier zullen communiceren met elkaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.