Leden Narcotica Brigade sluiten drugsverkoper op; Twee kopers heengezonden

Leden van de afdeling Narcotica Brigade hebben in de avond van vrijdag 12 november na bekomen en uitgewerkte informatie op de kruising van de Indira Gandhi- en Tout Lui Fautweg een drugsinval gepleegd. Daarbij werden drie verdachten in de kraag gevat van wie de drugsverkoper Melvin S. (37) en de twee kopers Joshua L. (32) en Dwight F. (43).
Volgens de bekomen informatie moest er op voornoemde locatie drugs worden verhandeld. De wetsdienaren werkten de informatie uit, waarna zij de locatie aandeden voor het opsporen en aanhouden van eventuele drugsverdachten. Bij het zien van de politie koos Melvin het hazenpad, maar het gelukte de rechercheurs hem in de kraag te vatten. Op hem werden een aantal zip Lockzakjes marihuana met een totaal gewicht van 32 gram aangetroffen. De verdachte verklaarde aan de politie dat hij nog meer drugs thuis had, waardoor er een onderzoek in zijn woning werd ingesteld. Daarbij stuitten de politieambtenaren op een hoeveelheid marihuana met een gewicht van 312 gram. Verder hield Melvin de politie voor dat hij een zip Lockzakje marihuana voor SRD 10 ten verkoop aanbood.
Twee andere verdachten, Joshua en Dwight werden met respectievelijk 1 zip Lockzakje marihuana met een gewicht van 0.86 gram om twee zip Lockzakjes van bijna 2 gram aangehouden. Beiden verklaarden aan de politie dat zij koper tevens drugsgebruiker zijn. De drug van alle drie mannen zijn in beslag genomen door de politie, waarna het drietal ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.
Melvin is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl Joshua en Dwight na verhoor zijn heengezonden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.