Leandro aangehouden voor mishandeling

Een medewerker van een aannemingsbedrijf deed op woensdag 11 maart aangifte van mishandeling contra de 28-jarige Leandro B. Volgens verklaring van de aangever was hij bezig met werkzaamheden langs de openbare weg en werd hij met een hamer aangevallen door Leandro die hij nooit eerder heeft gekend. Het slachtoffer werd geraakt aan zijn rug.
Leandro werd aangehouden door de wetsdienaren. De verdachte verklaarde tijdens zijn verhoor dat de aangever heb moet betalen. Naderhand kwam hij terug op zijn verklaring. Leandro verklaarde daarna dat hij in opdracht van ene Richard alias ‘Sowtu’ het strafbare feit moest plegen. Richard R. werd opgesporrd en aangehouden door de politie van bureau Munder, nadat het slachtoffer had verklaard dat hij al enige tijd in onmin leefde met Richard.
Richard ontkent dat hij Leandro heeft aangezet om de aangever te mishandelen.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Richard en Leandro, hangende het onderzoek, in verzekekring getseld. Volgens het medisch rapport heeft de aangever een scheuring in zijn schouderblad opgelopen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.