Launch decentralisatie nummerbewijzen te Moengo

De formele launch van “decentralisatie met betrekking tot het verstrekken van nummerbewijzen” heeft op maandag 14 augustus 2023 te Moengo plaatsgevonden. De burgerij van het district Marowijne en omstreken hoeft per heden niet meer naar Paramaribo voor overschrijving van hun voertuig. Naast de ressort commandant van Moengo, de inspecteur van politie 1e klasse J. Owen bevonden zich de genodigden, de Regio Commandant van Regio-Oost de commissaris van politie, M. Pinas, De GPC van Marowijne de inspecteur van politie 1e klasse, M. Lim-Hok-Khoen, het hoofd Speciale Diensten de commissaris van politie Hunte E., het hoofd van de afdeling verkeer de Hoofdinspecteur van politie A. Beeldstroo-Haime. en een vertegenwoordiger van de districtscommissaris van Marowijne in de persoon van M. Brunswijk.


Tijdens de launch werd een uiteenzetting gegeven door een dienstdoende politieambtenaar die een training in Paramaribo heeft gevolgd over de inname en het verstrekken van nummerbewijzen, hoe die ter plaatse geschiedt en de nodige stukken voor de overschrijving. Na de launch vond de eerste overschrijving plaats.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.