Lastige broers aangehouden voor wederzijdse mishandeling

Twee broers, Samirkhan(29)  en Sifrankhan(22),  zijn door op donderdag 24 maart door de politie Kwatta in verzekering gesteld voor wederzijdse mishandeling.

Op woensdag 23 maart  verkeerde Samirkhan onder invloed van alcohol. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee broers die uitmondde in een vechtpartij.

Samirkhan sloeg Sifrankhan met een mok in het gezicht, waardoor hij een verwonding opliep. Sifrankhan bracht zijn broer vuistslagen toe in zijn gezicht. De ingeschakelde politie nam Samirkhan mee naar het politiebureau ter ontnuchtering.

De andere broer werd  met een geneeskundige verklaring naar de dokter verwezen, waar de verwonding in zijn gezicht werd gehecht. Daarna deed hij het politiebureau aan voor het doen van aangifte tegen Samirkhan. Na de aangifte ging de man terug naar huis.

Bij de voorgeleiding  voor de hulp officier klaagde Samirkhan van pijn in zijn gezicht. Ook vertoonde zijn gezicht een zwelling ter hoogte van zijn neus.

Samirkhan werd eveneens naar de dokter gebracht, waar werd geconstateerd dat hij een neusbeenfractuur heeft opgelopen en is hij doorverwezen naar de specialist.

Sifrankhan werd in opdracht van de hulp officier opgeroepen en aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide broers in verzekering gesteld voor wederzijdse mishandeling.

De politie heeft vaker het adres van deze broers aangedaan voor het beslechten van ruzies. Ook de buren ondervinden vaker last van de twee broers.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.