Lasser geraakt door hagels jachtgeweer

Hein R. (48) is op dinsdag 29 maart te Klaaskreek geraakt door een jachtgeweer dat hij bezig was te lassen. De man is benaderd door ene Eddy die een jager is om de loop van het wapen voor hem in orde te maken.

De lasser begon aan het wapen te werken zonder eerst te hebben gecontroleerd of het wapen geladen was. Terwijl hij bezig was te lassen, ging het wapen af. Hein is geraakt in zijn gezicht. Vermoedelijk is het wapen vanwege de verhitting van de loop afgegaan.

Het slachtoffer is per eigen gelegenheid door familieleden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Hij verkeert buiten levensgevaar.

De meneer die het wapen ter reparatie had aangeboden is hard weggerend toen het schot afging en is daarna niet meer gezien. De ingeschakelde politie van Brokopondo heeft de buis en de andere constructie delen van het wapen in beslaggenomen alsook een lege huls.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.