Lasser door vrouw gelokt en beroofd geworden

De 41-jarige P.L. is op dinsdagmorgen 08 oktober in de omgeving van Rahemalweg door een vrouw en twee mannen beroofd van een geldbedrag in SRD.

P. die lasser is van beroep werd op de bewuste dag door de vrouw gebeld om een oriëntatie te doen voor het plaatsen van dievenijzer. De vrouw had met de lasser afgesproken dat hij voor een winkelpand moest wachten. Op een gegeven moment belde zij weer met de lasser en hield hem voor dat hij ongeveer 800 meter voorbij de winkel moest rijden en dat zij langs de straat naar hem zou uitkijken.

Aldaar aangekomen stapte de lasser uit zijn voertuig en liep de vrouw tegemoet, waarna zij hem begeleidde naar de achterzijde van een in aanbouw zijnde woning. De lasser werd kort daarna meteen aangevallen door twee manspersonen die gewapend waren met een koevoet. Zij brachten het slachtoffer slagen toe aan zijn hoofd en liep hij daarbij een barstwond op. Aan zijn bovenarm en vinger had hij ook verwondingen opgelopen.

De mannen maakten de handtas van de lasser buit met daarin ongeveer srd. 2000 en documenten. Na de verschillende slagen te hebben geïncasseerd, rende hij naar zijn voertuig en het gelukte hem weg te rijden. De politie van De Nieuwe Grond werd ingeschakeld via het Command Center en deed de plek aan voor het verrichten van het onderzoek.

Het slachtoffer werd met een ingeschakelde ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp en is na medische behandeling heengezonden.

Er wordt aan de opsporing van de vrouw en de twee mannen gewerkt. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van Recherche Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.