“Langa” ingesloten door politie Santo Boma op verdenking van feitelijke aanranding en bedreiging

Een 15-jarige scholier deed op vrijdag 22 februari aangifte van feitelijke aanranding en bedreiging met verkrachting tegen een man bij haar bekend als ‘Langa’. Zij verklaarde dat ze na school op de bus stond te wachten om naar huis te gaan toen “Langa” voorbij kwam rijden in zijn auto en haar een lift aanbood. Dat zij in eerste instantie weigerde om mee te gaan maar dat na aandringen van “Langa” zij besloot om met hem mee te gaan. Dat hij haar tijdens de lift naar huis opeens begon te betasten en haar ook te kennen gaf, dat hij haar op dinsdag 26 februari van school zou ophalen om seks te hebben. Dat hij haar dat op dreigende toon had voor gehouden.

De verdachte Raddjinderkoemar alias “Langa” werd op dezelfde dag van de aangifte opgespoord op zijn woonadres, maar niet aangetroffen. Naar zeggen van zijn echtgenote bevond hij zich voor werkzaamheden in het binnenland.

Radjindrakoemar meldde zich op maandag 25 februari aan op het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is deze verdachte, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. Radjinderkoemar ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten waarvan hij verdacht wordt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.