Kwelgeest Kennedyweg en Centrum Zanderij ingesloten

De politie van het bureau Zanderij heeft op maandag 3 mei Donovan P. in het ressort Zanderij aangehouden en opgesloten voor bedreiging met een misdrijf meermalen gepleegd.
Donovan maakte een gewoonte van om buurtbewoners met de dood te bedreigen wanneer hij in beschonken toestand verkeerde. Hij bedreigde de mensen te zullen doodkappen en bij die gelegenheden bewapende hij zichzelf dan met een scherp voorwerp. Deze strafbare gedraging en handeling pleegde hij voornamelijk in de Kennedyweg en te Zanderij Centrum.
Op 3 mei was het weer zover. Donovan bevond zich te Zanderij Centrum waar hij in beschonken toestand tekeer ging en mensen met de dood bedreigde. Daarbij had hij een scherp voorwerp bij zich. De bedreigde personen schakelden de politie in en Donovan werd aangehouden en ter ontnuchtering opgehouden. Na ontnuchtering werd Donovan voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het scherp voorwerp is in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.