Krantendief verklaart meerdere feiten te hebben gepleegd

Een supermarkteigenaar deed op dinsdag 6 oktober aangifte van diefstal bij de politie van het ressort Paranam.  Door een onbekende zijn stapels dagbladen die bestemd waren voor de verkoop  weggenomen. De supermarkt is voorzien van camera’s. Tijdens het bekijken van de camerabeelden werd  de 45-jarige Roy M.  herkend en opgespoord.  Roy verklaarde bij zijn aanhouding dat hij de kranten heeft verkocht.

Tijdens het verhoor heeft de verdachte ,die oud bekende is van politie,  meerdere feiten aangegeven die door hem zijn gepleegd.  Roy verklaarde dat hij  ook  samen met drie anderen een aluminium boot  heeft gestolen.

Op aanwijzing van Roy werden  Djaknarain B. 40 jaar; Narish R. 29 jaar en de 53- jarige  Chanderdewperkash G. aangehouden.  Ook de boot werd aangetroffen en in beslaggenomen.

De verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Oproep:

boot paranamDe politie is op zoek naar de eigenaar van een aluminiumboot. De eigenaar kan zich met bescheiden van de boot  wenden tot de politie van Paranam.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.