Krabben vanger vermist

Drie krabbenvangers deden op zaterdag 23 juli aangifte bij de politie van Saramacca dat hun 42-jarige vriend Jaysing Narain wordt vermist.

Volgens hun verklaring voeren zij eerder op de dag per boot op de Saramaccarivier om krabben te vangen. Na hun vangst begaven zij zich weer in de boot voor de terugreis. De motor van de boot wilde niet starten. Ze kregen hulp van vier andere bemanningsleden van een voorbijgaande boot.

De defecte boot met de vier krabbenvangers werd door de andere boot op sleeptouw genomen. Vanwege het onstuimige water kwam er water in de boot, waardoor de krabbenvangers in de andere boot sprongen.

Door overgewicht vatte ook de sleepboot water. De boot kapseisde en alle acht mannen kwamen in het water terecht. Zij bereikten zwemmend de oever. Daar ontdekten zij dat Jaysing ontbrak in de groep.

De overige krabbenvangers deden het politiebureau aan voor het doen van aangifte van vermissing. De zoekactie wordt door de politie voortgezet.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.