KPS wint voor tweede keer prijs regionaal scholarship beursprogramma

Het Korps Politie Suriname heeft voor de tweede maal een studiebeurs in de wacht gesleept naar aanleiding van de regionale Motorola Studiebeurs.

Emmanuella Jasmin is één van de winnaars van de regionale Motorola Studiebeurs 2017 die jaarlijks wordt aangeboden aan studerende kinderen van politiepersoneel van de Caribische landen die lid zijn van de Association of Caribbean Commissioners of Police (ACCP).

Motorola, één van de grote sponsoren van de ACCP, ondersteunt de doelstellingen van ACCP, onder meer door het aanbieden van studiebeurzen. Een daarvan is het “Scholarship” project. Alle korpsen die lid zijn van deze organisatie kunnen jaarlijks participeren hieraan. De studerende kinderen van het personeel werkzaam bij de politie worden in de gelegenheid gesteld mee te doen aan deze beurs, door middel van het schrijven van een ‘motivation letter”. Het is de tweede keer dat het Korps Politie Suriname heeft deelgenomen aan dit programma. Emmanuella Jasmin, dochter van de Communicatie medewerkster Siegna Sabajo van Public Relations, is na beoordeling van een jury ingesteld door Motorola, uitgeroepen tot één van de beurswinnaars.

De waarnemend korpschef Antonio Chin, heeft de cheque overgedragen aan Emmanuella en wenste haar veel succes toe met haar verdere studie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.