KPS wederom winnaar JUSPOLDOMI sportevenement

Het JUSPOLDOMI sportevenement is in het kader van de verbroedering in sport aangelegenheden op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023 in de Memre Buku Kazerne gehouden. Het vorig jaar is dit terugkerend sportevenement onder de twee grondwettelijk gewapende machten en de overige gewapende diensten bij de overheid, gehouden op de Politieacademie.


De diensten die vallen onder het ministerie van Justitie en Politie, de Douane en de Militairen (JUSPOLDOMI) hebben deelgenomen aan de verschillende takken van sport, zoals volleybal, slagbal, voetbal, basketbal, dammen, zwemmen en een 2 mile run. Het Korps Politie Suriname (KPS) is bij de algemene uitslagen dit jaar wederom op nummer 1 geëindigd, gevolgd door het Nationaal Leger (NL) als nummer 2, het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) nummer 3, de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) nummer 4 en de Douane eindigde op de 5e plaats.


De aanwezigen werden voor de aanvang van dit evenement toegesproken door de Bevelhebber van het Nationaal Leger (NL), Dhr. W. Kioe A Sen.


De aftrap bij het sportonderdeel voetbal is gedaan door de minister van Justitie en Politie, Mr. Kenneth Amoksi en het wnd. korpshoofd bij K.P.A. Mw. Joyce Pané-Alfaisi.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.